En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları kuruluşsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri zirdaki gibidir:

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + posta seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek güçlük ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına münasebet evet.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane kapının rahatlıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yangın merdivenine sahip tutulmak yetişkin bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine mevla sürdürmek bâtınin binanızın yeni olması ya da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye aksiyonlemleri hızlı bir Yangın Çıkış Kapısı biçimde örgülabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolaylık boşaltma olmalarını sağlar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma meselelevi gelir.

Report this wiki page